1 . Lahko zaupam , da shop na tej spletni strani ? 
Mnogi ljudje so zaskrbljeni za varnost spletnih transakcij . Lahko vam zagotovim varnost pomorskega prometa na naši spletni strani , kot tudi kakovost izdelkov , ki se prodajajo . To je varno nakupovanje tu , ne bomo še naprej imeli podatke o plačilu na spletni strani , potem ko nakupovanje. Prav tako ne zagotavljajo vaše osebne podatke za druge stranke.

2 . Je moj osebni podatki varni ? 
Da bodoinformacije SAMO ki se uporabljajo za izdelavo pravnih dokumentov , povezanih s transakcijo, in za dostavo.
3 . Ali je varno uporabljati moje kreditne kartice ? 
To je varen za uporabo vaše kreditne kartice. Ker je naša programska oprema Secure Socket Layer ( SSL) se bo standard v industriji innajboljšo programsko opremo za e -poslovanje transaction.It šifrira številka kreditne kartice in podrobne informacije.
4 . Lahko izmenjujejo ali preklicati naročilo? 
Ko jenaročilo poslano, da nas iz naše spletne strani , mi pogosto ne spreminjajo ali preklicati vaše naročilo . Da bodo obdelani samodejno , takoj ko boste kliknili "check out" . Lahko obrnete na nas z našega oddelka za stranke , če želite narediti spremembo v najkrajšem možnem želite spremeniti . Vendar pa zaradizgoraj, ne moremo jamčiti , da bo vaše naročilo spremenilo . Smo poslali izdelke po vašem naročilu z nami v nekaj urah .
5 . Kako dolgo bo trajalo, da dobavi proizvod po opravljenemplačilu? 
Dostava izdelka v 2 delovnih dneh transakcijo ali na približen datum dobave z vami , navedenega v naročilnici , kar je pozneje .
6 . Če jevrstni red izgubil v tranzitu ? 
Smo spet prinesel red , če se je izgubila na poti.
7 . Kakšni so vaši pogoji plačila ? 
Sprejemamo naslednje kreditne kartice neposredno z naš račun : Visa , Master card itd prvič kupci, Prosimo, poskrbite, da se vaše naročilo na vaš naslov za izstavitev računa , ali pa bomo zanikati svoje transakcije 
. Prav tako bo naročil Western Union in bančnim nakazilom Če želite plačati z njimi, vas prosimo, da nas kontaktirate za podrobnosti .