1 . Vrnitev
1 . Mi dovolite le popolno nadomestilo za elemente , ki imajo težave z nami povzročajo .
2 . Če sevrača paket ne vključuje vseh dodatkov in delov je bilo dobavljene s , bostrošek dodatkov in delov je treba odšteti od skupne cene proizvodov in lahko jamčite le delno povračilo .
3 . Če iz kateregakoli razloga , boste morali spremeniti velikost, barvo , alinadomestilo pod zaradi " razliko " , bodostroški dostave treba odšteti od skupne cene izdelka.
2 . Izmenjave
bomo sprejeli izmenjave za drugo velikost ali barvo v 30 dneh od datuma odpreme prvotnega naročila . Obrnite se na nas s svojim ID naloga in eden od naših članov ekipe vam bo pomagal. Če bi želeli izmenjati elementov v drugačnem slogu , ki bi jih morali vrniti svoje predmete za vračilo ( kot na vračanje politike ) in damo nov red za stil vam je ljubše.
morate stik z nami pred pošiljanjem predmete nazaj. Vsi predmeti poslani nazaj k nam mora biti v prvotnem stanju, torej ne nosi , spremeniti ali opere, z vsemi oznakami priloženih . Obrabljeni ali umazani predmeti se bo vrnil nazaj k tebi .
Mi ne pokrivajo stroškov ladijskega prevoza izmenjav , boste odgovorni za povratno poštnino in za stroške poštnine ladijskega izmenjane predmete nazaj. Priporočamo vam, da dodate sledenje in zavarovanje pri pošiljanju postavke na nas za svojo lastno zaščito , saj ne moremo biti odgovorna za izgubljene pošiljke . Stroški poštnine so nepovratne .